З'явилася інформація, що в Україні у 2020 році почне роботу нова соціальна програма "мобільності школярів". Відомо, що дана ініціатива подарує можливість дітям за рахунок бюджетних грошей подорожувати країною.

Про це стало відомо завдяки заяві міністра культури, молоді і спорту Володимира Бородянського для українських ЗМІ.

школярі
школярі

За словами міністра, в рамках нової програми право подорожувати безкоштовно отримають учні кожної п'ятої української школи.

"Це програма, ми її так назвали, "мобільності" школярів. Це програма, коли діти з різних регіонів України подорожуватимуть країною. Кожна п'ята школа буде залучена до програми наступного року", – сказав міністр.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

школярі
школярі

Бородянський розповів, що програму вже підтримали Президент і Уряд, тепер її потрібно затвердити у державному бюджеті. Програма передбачає, що школярі подорожуватимуть до різних куточків нашої країни, а після повернення ділитимуться враженнями та спогадами з однолітками. Це буде частиною їхнього домашнього завдання.

Нагадаємо, українці на першому місці в ЄС: страшні цифри - кожен шостий з нас.

Як повідомляв Знай.uа "Відповідає на всі питання": у Зеленського запустили "земельний" сайт.

Знай.uа писав, Романенко розповів про початок політичної кризи в команді Зеленського: "процес Пішов війни".