Український блогер, журналіст і політичний оглядач Юрій Романенко розповів, чому заморозити конфлікт на Донбасі – сьогодні оптимальний варіант для України, пише Хвиля.

Романенко назав кілька факторів, які вплинули на підтримку Зеленського. Перший – історія з формулою Штайнмайера. Другий – політика щодо Фопів, а також невдалі економічні закони, які Верховна Рада напринимала вже і продовжує приймати. Третій – перші скандали навколо окремих представників Слуги народу, в тому числі і сам Зеленський почав "бити в штангу".

політолог Юрій Романенко
політолог Юрій Романенко

Політичний аналітик розповів, що у самого Зеленського та його команди вийшов провал комунікації з суспільством, вони почали втрачати позитивне ставлення суспільства до себе.

"Коли команда Зеленського сконцентрував владу в своїх руках після парламентських виборів, у неї зникла можливість петляти. А прийняття нею тих чи інших рішень вступає у конфлікт інтересів з певними соціальними групами, наприклад, з тими ж ФОПами. А це, відповідно, породжує відповідну реакцію", - зазначає Романенко.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

За словами Романенка, ніякі інвестори в Україну не підуть, тим більше, на Донбас. Тому що тут немає ніякого інвестиційного клімату, і сама Україна не представляє ніякої інвестиційної цінності. Це все – наші фантазії. До того моменту, поки не змінимося ми самі, поки місцевий бізнес не почне вкладати гроші, ніякі іноземні інвестиції не зайдуть сюди.

Нагадаємо, українці на першому місці в ЄС: страшні цифри - кожен шостий з нас.

Як повідомляв Знай.uа "Відповідає на всі питання": у Зеленського запустили "земельний" сайт.

Знай.uа писав, Романенко розповів про початок політичної кризи в команді Зеленського: "процес Пішов війни".