Володимир Зеленський, президент України, відвідав Золоте, Луганська область, в якому має відбутися розведення військ. В ході візиту Зеленський зустрівся з військовими. Як пояснили на сторінці в Facebook Операції об'єднаних сил, люди, з якими спілкувався президент, не мають права перебувати там зі зброєю.

Як повідомили в ООС, люди в камуфляжі, які представилися перед Зеленським добровольцями, насправді не належать до лав ЗСУ і не можуть діяти в зоні проведення ООС.

У поширеному сьогодні в соціальних мережах відео Президент України Володимир Зеленський, перебуваючи у населеному пункті...

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Zaterdag 26 oktober 2019

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Відповідно до закону "Про особливості державної політики щодо забезпечення державного суверенітету України на тимчасово окупованих територіях в Донецькій і Луганській областях", існує конкретне визначення тих громадян, які мають право бути в зоні ООС зі зброєю в руках. Люди, які спілкувалися з Зеленським, не належать до жодної з категорій.

" Люди, які спілкувалися з Президентом, не належать до жодної з таких категорій, а відтак перебувають у Золотому зі зброєю нелегально, порушуючи вказаний Закон про ООС, чому надається належна правова оцінка", - написали у повідомленні.

Нагадаємо, раніше новообраний голова ЦВК зробив гучну заяву про вибори на Донеччині: "Треба прийняти".

Також Знай.uа писав, що Зеленський кинув всі справи і помчав у зону ООС, що відбувається.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Зеленський зробив гучну заяву після скандалу в Золотому: "Деякі виявилися емоційними".