26 жовтня Володимир Зеленський, президент України, зустрівся з добровольцями, які беруть участь у військових діях, у Золотому, Луганська область, де має відбутися розведення військ.

Під час зустрічі між Зеленським і бійцями розпалився діалог. Після цього на офіційній сторінці ООС у Facebook заявили, що бійці, з якими зустрічався Зеленський, і зовсім не повинні перебувати в зоні проведення операції.

На сам розмову Зеленського з добровольцем на ім'я Денис по-різному відреагували українці. У Facebook з'явилося безліч коментарів, де люди висловлювали свою точку зору.

Деякі підтримали президента і сказали, що закон про ООС поширюється на всіх громадян, до того ж, президент обіймає посаду Верховного головнокомандувача країни, тому всі військові та цивільні зобов'язані йому підкорятися.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Інші користувачі категорично заявили, що Зеленський не повинен був так поводитися з бійцями АТО, які захищають Україну в такий важкий і небезпечний час.

Нагадаємо, раніше новообраний голова ЦВК зробив гучну заяву про вибори на Донеччині: "Треба прийняти".

Також Знай.uа писав, що Зеленський кинув всі справи і помчав у зону ООС, що відбувається.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Зеленський зробив гучну заяву після скандалу в Золотому: "Деякі виявилися емоційними".