26 жовтня Володимир Зеленський, президент України, зустрівся з добровольцями в Золотому, Луганська область, де має відбутися розведення військ.

Розмова Зеленського з добровольцями пройшов у напруженому ключі, після нього на офіційній сторінці ООС у Facebook заявили, що добровольці, з якими спілкувався президент, і зовсім не повинні перебувати в зоні ООС зі зброєю. У відповідь на ці події добровольці та ветерани АТО зробили відео-звернення, яке запостили на Telegram-канал "Останній блок-пост #Ні_Капітуляції".

"Після хамської розмови з нами вранці і поширеного відео у соцмережах Зеленський віддав особистий наказ викинути нас із Золотого", - повідомили добровольці.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Бійці зазначили, що вони були серед тих, хто звільняв Маріуполь, Мар'їнку та інші окуповані міста України.

"Ми назвали нашу акцію "Останній блок-пост" і ми залишимось тут до останнього, чого б нам це не вартувало. Ми тут на законних підставах. Це наш конституційний обов’язок - захищати Україну та її громадян", - підсумовували бійці.

Нагадаємо, раніше новообраний голова ЦВК зробив гучну заяву про вибори на Донеччині: "Треба прийняти".

Також Знай.uа писав, що Зеленський кинув всі справи і помчав у зону ООС, що відбувається.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Зеленський зробив гучну заяву після скандалу в Золотому: "Деякі виявилися емоційними".