Святослав Вакарчук, лідер політсили "Голос" лагідно покритикував президента Володимира Зеленського. Лідер "Голосу" написав допис на своїй сторінці у Facebook про зневажливе ставлення глави української держави до військовослужбовців.

Вакарчук пригадав, як у 2014 році добровольці допомогли врятувати Україну. В час, коли наша армія перебувала в дуже складному стані, саме ті, кого ми називаємо АТОшниками – люди різних професій, різного походження, російсько- і україномовні – стояли в чергах до військоматів.

"Деякі з них створили добробати. Добробати часто були єдиною опорою України на важливих ділянках фронту. Сьогодні головне слово, яке потрібно сказати нашим добровольцям: "Дякуємо!" А будь-які слова, сказані зневажливо, особливо офіційними особами – не призведуть до миру. А призведуть до гніву. А гнів не знає слова "Ви". Гнів завжди на "ти", - зазначив Вакарчук.

Також Святослав Вакарчук закликав пам’ятати про подвиги українських захисників на Донбасі.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Українці вибухнули коментарями під дописом Вакарчука: "Це дуже лагідна критика вчинку діючого президента. Лідери повинні займати більш жорстку позицію в таких ситуаціях", "А слабо покритикувати президента? Бо ваші заяви якісь не впевнені, якісь не чіткі, наче ви чогось боїтесь. Така поведінка не схожа на сильного лідера".

Нагадаємо, Зеленський обрав новим представником президента в Криму екскандидата "Голоса" Вакарчука.

Також Знай.uа писав, що Зеленському доведеться розпустити Верховну Раду, сценарій Ющенка повторюється: названа доленосна дата.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Росія звернулася до Зеленського з божевільною вимогою: "Визнайте анексію!".