Міністр культури України Володимир Бородянський назвав українських зірок шоу-бізнесу, які виступають в анексованому Криму, дуже сміливими людьми.

У інтерв'ю "Радіо Свобода", він повідомив, що головне завдання міністерства - щоб якість і кількість культурного контенту, які споживає українська аудиторія збільшувалась. І додав, що це приведе до зміни системи фінансування.

Бородянський акцентував увагу на тому, що заборони на перетин адміністративного кордону немає.

"Давайте так. Ми ж повинні визначитися. У моєму розумінні, якщо український артист перетинає український кордон і їде на українську територію, яка тимчасово окупована, і виступає там, і доносить українські контексти і український наратив, то я вважаю, що це дуже смілива людина", – заявив Бородянський.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще
Володимир Бородянський
Коли міністра запитали, що буде, якщо артист буде доносити цей український наратив і його там заарештують, міністр культури відповів:

"Я сказав: дуже смілива людина! Як я ставлюся? Як до звичайної сміливої людини", - додав Бородянський.

Журналіст уточнив, чи це добре і отримав чесну відповідь Бородянського: "Це ризиковано".

Нагадаємо, Зеленський сказав, як буде згуртовувати українців і боротися за Донбас: допоможуть DZIDZIO, Сумська і Потап.

Також Знай.uа писав, що Зеленський влаштує нардепам холодний душ: масова чистка в рядах слуг народу.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Милованов розкрив карти і прокоментував заяву Коломойського. Міністр економіки Тимофій Мілованов додав, що скандал вичерпаний, оскільки висловилися всі.