18 жовтня, п'ятниця, Володимир Зеленський, президент України, зустрівся з представниками гуманітарної сфери: були присутні зірки шоу-бізнесу, кіно, спорту та мистецтва. Зеленський обговорював з діячами культури та спорту популяризацію України у світі.

Зустріч президента з представниками гуманітарної сфери

На зустрічі був присутній Володимир Бородянський, міністр культури, молоді та спорту, нардепи, залучені в комітетах ВР, діяльність яких пов'язана з культурою і спортом.

Зустріч президента з представниками гуманітарної сфери

На погляд Зеленського, досягнення популярних українських діячів культури можуть об'єднати українців по всьому світу, а також популяризувати культуру нашої країни у світі. За словами Зеленського, культура України включена в інформаційну політику. Розвиток гуманітарній сфері будуть сприяти об'єднанню мешканців всієї країни, в тому числі, і на окупованих територіях Донбасу.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Зустріч президента з представниками гуманітарної сфери

Зеленський вважає, що перемога на війні повинна бути досягнута за допомогою дипломатичних засобів, а не озброєння.

Зустріч президента з представниками гуманітарної сфери

Під час зустрічі обговорювали проблеми гуманітарної сфери в Україні, уряд пообіцяв, що прийме заходи, щоб вирішити ці питання.

Нагадаємо, раніше Зеленський придумав формулу ідеального майбутнього України: всього три компоненти: "Думаю, ми зможемо".

Також Знай.uа писав, що Зеленський влаштує нардепам холодний душ: масова чистка в рядах слуг народу.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Зеленський погодився давно: в Інтернет злили секретні документи щодо Формули Штайнмайера.