Дмитро Дубілет, Міністр Кабінету міністрів України, заявив у понеділок, 28 жовтня, що вимоги медичних довідок у різних громадських місцях - це зайва бюрократія, яка перевантажує лікарні марною роботою. Відповідний пост Дубілет опублікував на своїй сторінці в Facebook.

У вівторок, 29 жовтня, Дубілет знову торкнувся теми скасування довідок і опублікував у себе на сторінки іронічний пост, в якому порівняв відвідування басейну з відвідуванням метрополітену: "Уявіть, що в одній пострадянській країні уряд вимагає від громадян отримувати медичну довідку для користування метро. Немає довідки — у метро зась!".

Уявіть, що в одній пострадянській країні уряд вимагає від громадян отримувати медичну довідку для користування метро....

Geplaatst door Дмитрий Дубилет op Dinsdag 29 oktober 2019

На погляд Дубілета, вимагати довідки для відвідування басейну - так само дико, як і вимагати довідки для входу в метро.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Дубілет розповів, що "більшість громадян ідею підтримує, але деякі почали хвилюватися". Дубілет навів кілька цитат у приклад, одна з них: "І це реформи? Вам нічим іншим зайнятися?".

Дубілет завершив пост словами: "Як пояснити громадянам, що хвилюються, що довідку все ж можна скасувати?".

Користувачі в коментарях залишили свою точку зору щодо цього питання. Переважна більшість згідно з думкою Дубілета:

Нагадаємо, раніше Дубілет попередив українців про масові скорочення: "Людей кидати напризволяще...".

Також Знай.uа писав, що Кабмін провів "кадрові чистки" в ОДА: з ким попрощалися, а кого посадили в крісло.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що буде з пенсіями, мінімалкою і курсом долара: у Кабміні прийняли проєкт держбюджету-2020.