Під час першого інвестиційного форуму Rе:Think Invest in Ukraine, який проходить під егідою президента України у Маріуполі, Фонд державного майна презентує перелік перших об’єктів для приватизації.

Про це повідомила заступник керівника Офісу президента Юлія Ковалів.

"На форумі у Маріуполі будуть представлені і об’єкти концесії, і концесійні конкурси, які зараз запущені. Це – два порти: "Херсон" та "Маріуполь". Також від Фонду держмайна буде презентація щодо приватизації і тих перших об’єктів, на яких Фонд держмайна фокусуватиметься", – сказала Ковалів.

Як відомо, у вівторок, 29 жовтня, у Маріуполі проходить перший інвестиційний форум RE:think. Invest in Ukraine з ініціативи президента України та за підтримки Кабінету міністрів.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

На форумі присутні інвестори та представники із понад 45 країн світу, більше 100 СЕО, які безпосередньо приймають інвестиційні рішення, понад 70 компаній зі світовим ім’ям, що оперують сотнями мільярдів доларів, а також більше 20 офіційних делегацій на чолі з міністрами та послами з усіх куточків світу: Литви, Данії, Швеції, країн ЄС, Британії, Швейцарії, Японії, США та Канади.