Колишній народний депутат та соратник експрезидента Петра Порошенка Олександр Грановський отримав візу для імміграції з України та отримання громадянства Ізраїлю.

Про це пише Kyiv Post, посилаючись на власні джерела.

Відомо, що ще 18 серпня в посольстві Ізраїлю в Києві Грановському була видана віза категорії "алія", яка дає йому право автоматично отримати ізраїльський паспорт.

Олександр Грановський
Олександр Грановський

Віза "алія" призначена тільки для імміграції. Як тільки Грановський з’явиться в аеропорту ім. Бен-Гуріона в Тель-Авіві, він автоматично отримає ізраїльське посвідчення особи відповідно до імміграційних процедур Ізраїлю. Його віза дозволяє йому іммігрувати до 17 січня 2020 року.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Зазначимо, що народний депутат Верховної Ради 8 скликання від фракції "Блок Петра Порошенка" Олександр Грановський полетів до Ізраїлю відразу після позачергових парламентських виборів. На виборах він програв кандидату від президентської партії "Слуга народу" Олександру Куницькому.

Грановський
Грановський

Варто додати, що у липні Державне бюро розслідувань почало розслідування щодо Грановського, якого підозрюють у перевищенні повноважень.

Нагадаємо, Білецький звинуватив Зеленського у брехні з розведенням сил в Золотому: "Для нього це норма".

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський заявив про економічний прорив України: "Зупинятися не збираємося".

Також портал Знай.uа писав, що українцям розповіли правду про скандал Зеленського в Золотому: "В армію піди і захищай, Боря...".