Глава Офісу президента України Володимира Зеленського Андрій Богдан незадоволений динамікою роботи членів уряду, і вважає, що вони бояться брати на себе відповідальність за рішення.

Про це він сказав в інтерв'ю "Українській правді".

"Мені не подобається, що вони намагаються сподобатися Facebook, це мінус в результативності... Регламенти прописані саме таким чином, щоб папери тонули, зникали, а відповіді так і не знаходилося... І якщо ви не хочете порушувати регламент, тому що боїтеся відповідальності, тоді міняйте регламент і приймайте рішення, приймайте постанови, приймайте закони", - заявив керівник Офісу президента.

Андрій Богдан
Андрій Богдан

Глави Офісу президента також назвав найбільший ризик для України на найближче майбутнє. Так, за словами політика, українській владі варто боятися відсутності змін. Саме тому часто приймаються раптові рішення.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Він заявив, що вважає "формулу Штайнмайєра" кроком до мирного врегулювання конфлікту на Донбасі. Богдан зазначив, що документ повинен продемонструвати мирні наміри влади України.

Андрій Богдан
Андрій Богдан

Нагадаємо, Білецький звинуватив Зеленського в брехні з розведенням сил в Золотому: "Для нього це норма".

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський заявив про економічний прорив України: "Зупинятися не збираємося".

Також портал Знай.uа писав, що українцям розповіли правду про скандал Зеленського Золотом: "йди В армію і захищай, Боря...".