У четвер, 31 жовтня Генеральний секретар НАТО Йенс Столтенберг під час виступу у Верховній Раді України осоромився, зганьбивши тим самим українського президента Володимира Зеленського.

Відповідне відео опублікував портал Україна 24/7.

Володимир Зеленський і Йенс Столтенберг

Справа в тому, що Столтенберг "закінчив" зустріч, забувши про Зеленського. Коли Генсек НАТО під час виступу завершив свою промову, він відразу ж оголосив відкриту частину заходу закритою, хоча в цей момент, повинен був передати слово українському президентові.

На щастя, Генеральний секретар НАТО швидко виправився і дав Володимиру Зеленському презентувати свою промову.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський почав зустріч з Генеральним секретарем НАТО Йенсом Столтенбергом. Гарант також відкрив сасідання Комісії Україна – НАТО в Києві.

"Дякуємо за незмінну позицію союзників щодо підтримки суверенітету і територіальної цілісності України і невизнання анексії Криму. Вдячні за наполегливі вимоги НАТО до Росії припинити агресивні дії й вивести війська з окупованих територій України", – сказав глава держави під час відкриття.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський заявив про економічний прорив України: "Зупинятися не збираємося".

Також портал Знай.uа писав, що українцям розповіли правду про скандал Зеленського в Золотому: "йди В армію і захищай, Боря...".