Народні депутати України працюють в українському парламенті ось вже кілька місяців. Стало відомо, хто з народних обранців отримав найвищу заробітну плату за жовтень 2019 року. Також з'явилася інформація і про найнижчу зарплату.

Про це стало відомо завдяки відповіді українським журналістам від апарату парламенту.

Верховна Рада
Верховна Рада

Відомо, що більше всіх за минулий місяць отримав перший віце-спікер Руслан Стефанчук - 54100 грн., голова Ради Дмитро Разумков заробив 44 600 грн, а віце-спікер Олена Кондратюк - 45400 грн.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

При цьому, найменшу зарплату за жовтень отримала депутат з "Євросолідарності" Ірина Луценко. Сума становить трохи менше 20 000 грн.

Нагадаємо, пранкер "Джокер" показав листування зі "слугою народу" про зарплати депутатів: "Треба щось вирішувати".

Як повідомляв Знай.uа депутати отримали зарплати за жовтень: стало відомо, скільки заробили народні обранці.

Знай.uа писав, міністр Милованов боляче вдарив по останньої надії пенсіонерів: блогер показав той самий "кінець епохи бідності".