Стало відомо, що нардеп із "Слуги народу" Богдан Яременко відзначився черговою скандальною заявою. Про це повідомляє Politeka.

Так, він назвав співробітників ЗМІ, які працюють у Верховній Раді України, "шалавами". Про це Яременко написав у коментарях в соціальній мережі Facebook.

Один з користувачів мережі під постом нардепа про складання повноважень голови Комітету Ради України написав коментар.

"Весь час думав, що дипломати старої школи повинні бути трошки розвідниками. Бачу, що помилявся. Навіть діти знають, що більшість шалав працюють на спецслужби, чи готові це зробити", - прокоментував користувач.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

На що Богдан уїдливо відповів.

"Я просто не думав, що шалавам акредитацію в ВРУ дають", - сказав він.

Нагадаємо, що нардепа від "Слуги народу" Богдана Яременка не будуть карати за інтимне листування у Верховній Раді.

Як повідомляв портал Знай.ua, депутат від "Слуги народу" Богдан Яременко після гучного секс-скандалу написав заяву про відставку з голови парламентського комітету, ну або напише дуже скоро.

Також портал Знай.ua писав, що слуга народу Богдан Яресенко, який зганьбився своєї листуванням з повією в парламентському залі, як з'ясувалося, постійно спілкується з такими дамами легкої поведінки.