Політичний оглядач та кандидат на посаду мера Києва Андрій Пальчевський розглянув ключові помилки Володимира Зеленського, можливість відставки уряду Гончарука та вплив Коломойського і Богдана на прийняття рішень, передусім стосовно врегулювання війни на Донбасі.

Пальчевський прокоментував виданню Хвиля останні події в Золотому та розведення військ, наголосивши на помилках українського президента. На його думку, Володимир Зеленський не забезпечив в повній мірі розведення сил, поміж іншого не були виконані попередні домовленості, які він пізніше намагався виправити.

Андрій Пальчевський

Андрій Пальчевський вважає, що Зеленському варто зважати на свій лексикон, який приносить надто багато шкоди, тому багато слів повинні бути табу для президента. Таким чином, вважає Пальчевський, Володимир Зеленський нівелює своє високе знання керівника держави, і дає можливість недругам критикувати себе.

"...На подібного роду переговори з людьми, які явно не державного рівня, треба посилати людей авторитетних, так, менш великовагових, але не треба їхати самому хоча б з тієї простої причини, що може трапитися те, що трапилося", - прокоментував він випадок у Золотому. Андрій Пальчевський

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Андрій Пальчевський

Крім того, Пальчевський обговорив кандидатуру Андрія Білецького, як достойного співрозмовника та потенційного партнера у питанні розв'язання проблеми, яка виникла із розведенням сил.

Політична криза Зеленського, на думку Андрія Пальчевського, почнеться вже через лічені тижні. Водночас олігархи будуть чинити опір владі Зеленського, відповідно, український народ буде незадоволений.

Андрій Пальчевський

"...У мене була можливість президенту особисто сказати, на позаминулому тижні, я встав, набрався нахабства і сказав — пане президент, мені здається, у вас немає зворотного зв'язку. Люди, які сидять з вами, вони вам не доповідають що відбувається. Значить, тут же зметнувся міністр культури на букву Б і почав щось мене заспокоювати, типу, я багато говорю. Але я договорив. Більш того, я ще в коридорі зустрів президента і сказав — нам потрібна друга думка" Андрій Пальчевський

В результаті, як запевнив Пальчевський, йому видали людину — помічника Богдана — яка буде займатися цією справою. Крім того, журналіст, зазначив, що Зеленський почав втрачати довіру українців.

Нагадаємо, раніше Пальчевський попередив Зеленського про провал його команди

Як повідомляв портал "Знай.ua", Андрій Пальчевський може стати наступним мером Києва

Також "Знай.ua" писав, що Пальчевський жорстко пройшовся по скандальному Яременку