Відбулася телефонна розмова Володимира Зеленського і президента Туреччини Реджепа Таїпа Ердогана. Співбесідники обговорили підготовку до засідання стратегічної ради.

Очільники держав в рамках телефонної розмови говорили про підготовку до засідання стратегічної ради, який відбудеться в Києві під головуванням президентів України та Туреччини.

Володимир Зеленський, president.gov.ua
Володимир Зеленський, president.gov.ua

"Глави держав відзначили обопільну налаштованість на подальше посилення співпраці в усіх напрямах, що становлять взаємний інтерес", повідомляє представництво Президента. Педставництво Президента

Володимир Зеленський і Реджеп Таїп Ердоган погодилися з важливістю активізації переговорного процесу щодо підготовки до укладення Угоди про вільну торгівлю між Україною та Туреччиною. Турецький президент запевнив Володимира Зеленського у підтримці територіальної цілісності України. Ердоган також привітав кроки українського президента на шляху до мирного врегулювання ситуації на Донбасі.

Популярні новини зараз
Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Володимир Зеленський і Реджеп Таїп Ердоган, president.gov.ua
Володимир Зеленський і Реджеп Таїп Ердоган, president.gov.ua

Володимир Зеленський у свою чергу привітав участь турецьких компаній у виставці "Зброя та безпека-2019", відзначивши важливість співпраці з Туреччиною у контексті посилення обороноздатності України.

Нагадаємо, раніше у Туреччині провели День української культури

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Туреччині з українцями сталася смертельна ДТП

Також "Знай.ua" писав, що Путін з Ердоганом ухвалили доленосне рішення щодо Сирії