Позафракційний депутат Верховної Ради Сергій Вельможний заявив, що, незважаючи на те, що депутати прийняли всі необхідні закони, шахтарі так і не отримали своїх кревно зароблених грошей.

Український адвокат, народний депутат України Сергій Вельможний закликав владу не гратися з гірниками і негайно виплатити їм заборговану заробітну плату, інакше під стіни Ради прийдуть шахтарі і "комусь заженуть в дупу відбійний молоток".
Верховна Рада України 31 жовтня ухвалила законопроект щодо змін до бюджету України на 2019 рік. Цей Закон передбачає виплату заборгованості по заробітнім платам шахтарям.

Незважаючи на те, що з того моменту минуло вже 2 тижні, гірники так не побачили власних коштів.

"Я закликаю прем‘єр-міністра України, профільні міністерства, не гратися з гірниками. Ці кошти - не просто цифри, це людські життя", - сказав Сергій Вельможний з трибуни парламенту.

31 жовтня Верховна Рада України ухвалила законопроект щодо змін до бюджету України на 2019 рік. Цей Закон передбачає виплату заборгованості по заробітнім платам шахтарям. Незважаючи на те, що минуло вже 2 тижні, гірники не побачили власних коштів. Я закликаю Прем‘єр-Міністра України, профільні міністерства, не гратися з гірниками. Ці кошти - не просто цифри, це людські життя. Також, не менш важливе питання, це економічне планування. Ми зможемо вирішити питання зі заборгованісті за попередні місяці, проте що робити з листопадом і груднем? Знову місяцями чекати на виплату коштів? Необхідно вже сьогодні вирішувати, як у Новий рік зайти без заборгованості перед гірниками

Geplaatst door Сергей Вельможный op Woensdag 13 november 2019