Повернення до України захоплених РФ у 2018 році суден, а саме двох катерів і буксира, відбувається згідно з планом. Про це повідомив командувач ВМС ЗС України Ігор Воронченко.

"Йде процес. Офіцери перебувають в точці, про яку говорили. Все йде по плану”, - повідомив Воронченко. Ігор Воронченко

Повернення українських кораблів, фото: narodna-pravda.ua
Повернення українських кораблів, фото: narodna-pravda.ua

Раніше повідомлялося, що 17 листопада захоплені українські військові катери "Бердянськ" і "Нікополь", а також буксир "Яни Капу", в супроводі російської берегової охорони вивели з акваторії "Генмола" в окупованій Керчі.

Для зустрічі захоплених кораблів та супроводу їх в порт Одеси, в Чорне море вийшли українські буксири "Сапфір", "Титан" і "Гайдамака". Наразі відомо, що захоплені у 2018 році біля берегів Криму Української військові катери "Нікополь", "Бердянськ" і буксир "Яни Капу" продовжують рух до Керченської протоки.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Повернення українських кораблів, фото: unn.com.ua
Повернення українських кораблів, фото: unn.com.ua

Нагадаємо, раніше у Криму зробили гучну заяву щодо повернення захоплених Путіним українських кораблів

Як повідомляв портал "Знай.ua", Росія передає кораблі МВС Україні

Також "Знай.ua" писав, що у Зеленського назвали дату зустрічі "нормандської четвірки"