Так відреагував радник прем'єр-міністра України Юрій Голик на коментарі людей, які не бачать необхідності у такому будівництві, повідомляє Obozrevatel.

За його словами, після старту програми уряду по будівництву і реконструкції 100 шкіл, 100 садочків і 100 стадіонів, в Facebook почали з'являтися коментарі від людей, які доводять, що зі школами в країні проблем немає, а стадіони в сільській місцевості взагалі зло.

"Доцільність будівництва та реконструкції шкіл, садочків і стадіонів визначається виключно через consumer experience (споживацький досвід - ред.) тих, хто ними буде користуватися - дітей. Тому що заради них це все", - написав Юрій Голик.

Він нагадав, що в сільській місцевості та містах обласного значення проживає 70% населення країни.

При цьому радник прем'єра на конкретних прикладах, де вже цей проект був реалізований, наочно показав в чому різниця між звичайними школами і школами після якісної реконструкції. Голик також показав сучасні стадіони, які були побудовані в Дніпропетровській області за останній час.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Нагадаємо, раніше радник-прем'єр міністра України Юрій Голик написав книгу про роботу Дніпропетровської ОДА під керівництвом Валентина Резніченка в період з 2015 по 2019 роки під назвою "Безкінечність не для слабаків. Книга про менеджерів, які хакнули систему держуправління".

За 4 роки роботи ОДА в області було реалізовано сотні інфраструктурних проектів: від ремонту доріг, лікарень, шкіл і дитячих садків до будівництва нових спортивних об'єктів і систем альтернативного опалення. Голик в цей час був радником Резніченка і став одним з ініціаторів та ідеологів розвитку інфраструктури регіону.