Цими днями президент України Володимир Зеленський зробив гучне зізнання. Відтак, він розповів, що політики, які ще раніше запрошували його на закриті заходи, "змушували" його пити, аби тільки про них ніколи не жартували. Про таке глава держави розповів в інтерв'ю для газети "Сьогодні".

За його словами, політики частенько навідувалися на шоу "Вечірній квартал", та інколи і самі просили, аби над ними пожартувати.

"Так, телефонували. Але все на рівні: ну, давайте, хлопці, що ж ви про всіх, а не про мене. Але ми нічого і ніколи не робили на замовлення. Або як нас звинувачували, коли Яценюк вийшов до нас на сцену, що ми взяли у нього за це пристойну суму. Так і Черновецький на сцені у нас співав безкоштовно, і не хотів йти", - каже Зеленський.

Володимир Зеленський, УНІАН
Володимир Зеленський, УНІАН

Окрім цього, Зеленський розповів, що відбувалося на приватних заходах, де він був частим гостем.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Раніше ми часто виступали у політиків на днях народження. На корпоративах у нас була проблема: всі хотіли з нами випити. Коротше, синдром Висоцького. А спробуй відмовити таким людям! Були випадки, коли політики говорили: "Ну, давай, Вовчик, по склянці коньяку залпом!". А вони можуть! І я терпів, ковтав, аж сльози текли. А потім зрозумів, що люди виявляли своє панібратство не просто так, вони думали так: якщо наблизять тебе, то тобі потім буде складно висміювати їх", - зізнався колишній актор.

Нагадаємо, Зеленський стривожив здогадками про пранкера "Джокера": "Він зараз серед нас...".

Як повідомляв Знай.uа Зеленський змусив мера Очакова червоніти на очах у всього міста: "Їх тут немає".

Знай.uа писав, Зеленський повторив перед Небесною Сотнею головну обіцянку Порошенка.