Цими днями колишній генеральний директор телеканалу "1+1" та нардеп від партії "Слуга народу" Олександр Ткаченко зробив сенсаційну заяву. Відтак, він презентував законопроект, який передбачає врегулювання українських медіа. Про таке він розповів під час зустрічі з представниками онлайн-медіа, пише LIGA.net.

Як відзначається, на зустрічі нардеп показав новий закон “Про медіа”, який вже до кінця року планують подати в Парламент. Відтак, одним із пунктів у проекті є реєстрація онлайнових ЗМІ, які працюють в Україні, а також реєстрація їх соцмереж (Google, YouTube, Facebook) з метою подальшого їх оподаткування.

Олександр Ткаченко
Олександр Ткаченко

"Я попросив вас не бути байдужими до цього питання. Ми все одно це врегулюємо. А ось те, як ми це зробимо, сильно залежить від вас ", - головний меседж нардепа.

Окрім цього, Ткаченко додав, що якщо будуть врегульовані онлайн-медіа, то це потрібно зробити і з блогерами, адже їх вплив на аудиторію навіть більше ніж в ЗМІ. За його словами, якщо їх все ж буде прирівняно до ЗМІ, то виникне питання не лише їх оподаткування, але й контенту.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Питання, з якої межі ми їх вважаємо медіа. 5000, 10000, мільйон?",- сказав "Слуга народу".

Нагадаємо, Зеленський стривожив здогадками про пранкера "Джокера": "Він зараз серед нас...".

Як повідомляв Знай.uа Зеленський змусив мера Очакова червоніти на очах у всього міста: "Їх тут немає".

Знай.uа писав, Зеленський повторив перед Небесною Сотнею головну обіцянку Порошенка.