Міністерство закордонних справ Туреччини спростувало поширену російськими пропагандистами інформацію про нібито відновлення вантажного поромного сполучення між Туреччиною і окупованим Росією Кримом.

Про це 22 листопада заявив посол України в Туреччині Андрій Сибіга, назвавши інформація про відновлення морського сполучення між Кримом і Туреччиною фейковий. Свою заяву дипломат розмістив на офіційній сторінці у Twitter.

″Міністерство закордонних справ Туреччини на звернення посольства спростувало черговий фейк російської пропаганди про нібито відновлення морського сполучення Керч-Зонгулдак», - написав дипломат.

Зазначимо, що фейк розпустили російські ЗМІ, які з посиланням на підконтрольного Росії директора автономної некомерційної організації ″Південний регіональний центр підтримки експорту″ Наталію Сєрову повідомили про ″відновлення вантажного поромного сполучення між Кримом і Туреччиною″.

Цю інформацію на своїх сторінках в соцмережах також розповсюдила колишня російська прокурорка Криму, депутатка Держдуми Наталія Поклонська.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Нагадаємо, путінська пропагандистка Скабєєва установила черговий рекорд маразму

Як повідомляв портал Знай.ua, імпорт з Росії знищує українську енергетику та вуглевидобуток

Також Знай.ua писав, командувач ВМФ розповів, що накоїла Росія з захопленими кораблями