Бізнесмен, журналіст і політичний експерт Андрій Пальчевський розповів про те, як може пройти зустріч Володимира Зеленського та Володимира Путіна. Про це він розповів у відео на Facebook.

"Чим ближче Нормандія і зустріч з Путіним, тим більше розумієш, як важко Володимиру Зеленському, який вже потрапив в стан, становище, яке в шахах називається "цуґцванґ", коли будь-який хід може призвести до мату, як в шаховому, так і в народному розумінні цього слова", - зазначає Пальчевський.

Політичний експерт пояснив, що у разі, якщо Зеленський погодиться на те, що пропонує Кремль, його чекає, швидше за все, великий протест і обурення.

Андрій Пальчевський, Politeka
Андрій Пальчевський, Politeka

"Обурення чекає, тому що доведеться платити за відновлення нашими грошима, тому що тут будуть їздити і визнані бойовики "ЛНР/ДНР" і його можуть звинуватити в капітуляції. Якщо він домовиться на умовах України, на це може піти Путін, і тоді, швидше за все, нічого не буде підписано і зиму нам доведеться з президентом, який зі своїх обіцянок поки виконав тільки малу частину. Тривожно якось на грудях, дуже раджу йому порадитися з народом", - резюмував експерт.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

мир? какой?

Geplaatst door Андрей Пальчевский op Zaterdag 23 november 2019

Нагадаємо, Пальчевський наступає на п'яти Кличко, як змінилася розстановка сил.

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський прокоментував "баттл" Зеленського і Тимошенко в соціальних мережах.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський втратив довіру до "Слуги народу".