Користувачів мережі сполошило і одночасно насмішило нове фото Юлії Тимошенко, яку застукали за перешіптуванням з її колишнім партнером і колегою Арсенієм Яценюком. Як повідомляє Політека, політики поговорили після зустрічі Тимошенко з новообраним президентом Європейської Комісії Урсулою фон дер Ляйєн.

У пресі одразу ж почали пліткувати про можливу змову Тимошенко і Яценюка проти президента Зеленського. Адже як відомо, нещодавно лідер "Батьківщини" заявила про перехід в опозицію, а незабаром у неї з гарантом відбулася словесна перепалка в соцмережі Facebook. Так, Зеленський гостро нагадав українцям, що у Тимошенко є традиція кожні п'ять років переходити в опозицію до президента. Жінка ж у свою чергу підколола Зеленського і згадала про іншу традицію – "президенти думають, що вони виграли джек-пот".

Юлія Тимошенко і Арсеній Яценюк, Політека
Юлія Тимошенко і Арсеній Яценюк, Політека

Нагадаємо, Тимошенко оббивала пороги Зеленського, але її "послали".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що еволюцію Тимошенко показали фото.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Тимошенко вийшла до протестуючих проти мораторію на землю, подасть до суду.