На днях у мережі з'явилася нова карикатура від відомого Андрія Петренко на російських силовиків. Так, художник, який частенько радує фанатів різноманітними карикатурами на політичні події і топ-політиків різних країн, виклав на своїй сторінці в Twitter ще одну картинку.

Цього разу на світлині зображений російський "омоновец" в касці. Щоправда, погляд правоохоронця досить страхітливий, виною цьому стала залізна маска, яка є з фільму "Мовчання ягнят". Саме її носив жорстокий Ганнібал, вбивця-канібал, який поїдав плоть своїх жертв.

Відтак, користувачі мережі досить активно прокоментували таку карикатуру Андрія Петренко.

Омоновець, фото Петренок
Омоновець, фото Петренок

"Генерал Лектор", "Ганнібал Бонапарт", "Це такий позолочений оклад?", "Такі намордники потрібні всім ментам і росгвардіі", "Якщо він не тр*хнув відрізану голову, то він банальний вбивця", - пишуть під постом.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також знайшлися охочі, які попросили в схожому напрямку зобразити і Путіна: "Одягни намордник на злодія Путіна!"

Нагадаємо, до Швеції незаконно проник корабель Путіна: що надумали в Росії.

Як повідомляв Знай.uа екологічна катастрофа невідворотна: під Одесою шторм "не підпускає" нікого до іноземного танкера.

Знай.uа писав, "Черговий фейк російської пропаганди": Туреччина спростувала інформацію про відновлення морського сполучення з Кримом.