Олена Зеленська у відвертому інтерв'ю розповіла, чи сварить вона чоловіка Володимира Зеленського з огляду на його політичні заяв, чи готує вона вдома, а також чим планує займатися на посаді першої леді.

Олена Зеленська каже, що на переосмислення свого статусу пішло півроку і їй дуже не хочеться втратити себе в новому статусі.

"Мій чоловік хоче, щоб я завжди була попереду. І іноді штовхає мене вперед. Але є протокольні правила, за якими я повинна бути позаду", - говорить Олена.

Крім того, перша леді розповіла про сварки з президентом. Олена каже, що краще, якби вона не сварила Володимира, оскільки через це у нього псується настрій.

"Про заяви я не можу його лаяти. І ми намагаємося вдома поменше говорити про роботу. Але, якщо мені захочеться, я можу його посварити, так. Ніхто не забороняє", - сказала вона.

Олена розповіла, що готує на сніданок дітям звичайні страви - вівсянку, омлет сирники. У цьому їй допомагає бабуся і няня.

До слова, Олена зовсім не мріяла про славу і публічність і дуже комфортно почувала себе за лаштунками в якості сценариста студії "Квартал 95". Тому рішення Володимира балотуватися в президенти України у неї особливого захоплення не викликало.

Нагадаємо, Олена Зеленська зізналась, що не любить показувати фотографії дітей в соціальних мережах тому , що хоче зберегти їхнє приватне життя.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, Олена Зеленська відверто розповіла про життя у статусі першої леді.

Також Знай.ua писав, Олена Зеленська оприлюднила фото з лікарні.