Стало відомо, що український президент Володимир Зеленський розпочав офіційний робочий візит до Естонської Республіки. Також відомо, що церемонію зустрічі Зеленського та Олени Зеленської з лідером Естонської держави Керсті Кальюлайд з Таллінна транслювала прес-служба Офісу президента України.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

Відбулася офіційна церемонія зустрічі Президента України Володимира Зеленського в Естонській Республіці.

Відбулася офіційна церемонія зустрічі Президента України Володимира Зеленського в Естонській Республіці.

Geplaatst door Офіс Президента України op Dinsdag 26 november 2019

Відомо, що після переговорів, повинна відбутися зустріч української та естонської делегацій. Також запланована прес-конференція Зеленського та Кальюлайд. Далі президент України проведе зустрічі зі спікером естонського парламенту Хенні Піллуаасом та прем'єр-міністром цієї країни Юрі Ратасом.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Володимир Зеленський і Керсті Кальюлайд, Сегодня
Володимир Зеленський і Керсті Кальюлайд, Сегодня

Знаходячись в естонській столиці Зеленський візьме участь у церемонії покладання квітів до Пам'ятника свободи на площі Вабадузе (Свободи). Після того там же планується спілкування з місцевою українською діаспорою. Українська делегація разом з естонським президентом і командувачем Силами оборони Естонії Мартіном Геремом відвідають мобільний військовий польовий госпіталь.

А от увечері Володимир Зеленський візьме участь у святковому вечері в Естонії, організованому Керсті Кальюлайд. Варто зазначити, що однією з найважливіших подій візиту стане участь Зеленського в Цифровому форумі. Міністри профільних відомств підпишуть меморандум про співпрацю.

Нагадаємо, Порошенко і Добкін "конструктивно" поспілкувалися в мережі: "Іди н***й, п'яне оп*дало".

Як повідомляв Знай.uа Зеленський перед від'їздом з України раптово згадав про вчителів і лікарів.

Знай.uа писав, друг Зеленського і партнер Мартиросяна "Юзик" відзначає ювілей.