Володимир Зеленський став схожим на Януковича. До такого висновку прийшов український журналіст і політичний оглядач Андрій Пальчевський.

Пальчевський в ефірі Politeka On-line розповів, які висновки напрошуються за пів року роботи Володимира Зеленського.

Журналіст провів паралель між екс-президентом Віктором Януковичем і нинішнім гарантом Володимиром Зеленським. За словами Пальчевського, Зеленського і Януковича пов'язує так звана "точка неповернення". Якщо говорити про Зеленського, то цією точкою буде "нормандський саміт", який розставить все на свої місця.

"Зеленський став схожий на Януковича. Не з точки зору того, що Януковичу вінок на голову впав, а цьому вінець. Царський. Так от, хочу сказати, що Зеленський, як людина, підійшов до екзистенціальної точці. Тобто, висловлюючись простою мовою, точки неповернення", - зазначив він.

Пальчевський зазначив, що Зеленський не виконав свої головні обіцянки, що призвело до різкого падіння рейтингу. Президент їде на зустріч з Путіним "з порожніми руками".

"Всі мої вмовляння, кривляння і стрибки, спроба пояснити, що до розмови з Путіним не можна підходити з порожніми руками не можна, що він (Зеленський) повинен приїхати з двома речами: посадками і новими обличчямси. Замість цього він їде на розмову з нашим головним опонентом як людина, у якого за шість місяців найнезручніший час. Рейтинг упав. Він сам собі завдає травми, а також свої це роблять. Вони виступають в режимі "самостріл". Наприклад, вийти і сказати - я за ринок землі. Пообіцяти, а потім - референдум. Теж не відбулося", - підкреслив він.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще