Рейтин президента Володимира Зеленського, за офіційними даними, впав до 52%. Однак, насправді його рейтинг значно нижчий.

Про це розповів український журналіст і політичний оглядач Андрій Пальчевський в ефірі Politeka On-line.

Пальчевський зазначив, що Зеленський не виконав свої головні обіцянки, що призвело до різкого падіння рейтингу. І ті 52%, які називає останнє дослідження, насправді вже не відповідають дійсності.

За словами політолога, після оприлюднення результатів опитування, стались події, які ще більше опустили популярність Зеленського.

"Всі мої вмовляння, кривляння і стрибки, спроба пояснити, що до розмови з Путіним не можна підходити з порожніми руками, що він (Зеленський) повинен приїхати з двома речами: посадками і новими обличчями. Замість цього він їде на розмову з нашим головним опонентом як людина, у якого за шість місяців найнезручніший час. Рейтинг упав до 52%, у що я не вірю. Ніякий 52% і близько немає -набагато, набагато менше. Просто замір відбувався три тижні тому і після того, як відбулися декілька подій, які також нанесли Володимиру Зеленському "травми" . Йому ж наносять травми він сам і свої. Вони виступають в режимі "самостріл". Наприклад, вийти і сказати - я за ринок землі. Пообіцяти, а потім - референдум. Теж не відбулося", - підкреслив він.

Пальчевський стверджує, що зараз владі краще взятися за виконання передвиборчих обіцянок.

"Зараз пишуть закони. Краще напишіть закон про референдум, поки працює цей їхній зелений "турборежим". Але це не зробилося. Тепер обіцяють референдум між першим і другим розглядом закону про продаж іноземцям. Та ладно, кого ви лікуєте. Всі чудово розуміють, що віддадуть своїм. А ті вже віддадуть іноземцям", - зазначив журналіст.