Батько першої української леді Олени Зеленської Володимир Кияшко займається темою переробки промислових відходів в дорожнє покриття. Про це повідомив нардеп із "Слуги народу" Олег Бондаренко в коментарі "Чесно".

Володимир Кияшко

Наголошується, що саме у цього нардепа працює помічником на громадських засадах батько Олени. Згідно з розслідуванням "Наші гроші", Бондаренко під виглядом збереження лісів простягнув через Раду вирубування Карпат.

"Для мене Володимир Кияшко - це не батько першої леді. Для мене він в першу чергу фахівець з питань екології та забруднення навколишнього середовища, і саме цим він у мене займається як помічник. Він допомагає мені в місті Кривий Ріг, фактично він є моїм представником " – розповів нардеп.

Також він зазначив, що Кияшко є непрофесійним екологом, однак він відмінно спеціалізується на темі промислових відходів.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

До того ж, Бондаренко розповів, що з батьком дружини Зеленського познайомився після парламентських виборів і того, як увійшов у Верховну Раду України. Тоді Кияшко підійшов до нього разом з іншими помічниками і запропонував стати помічником-консультантом.

Володимир Кияшко

"Я поспілкувався з ним і погодився співпрацювати, взяти його кандидатуру. Він працює над важливою темою - позбавлення України промислових відходів, які утворюються в результаті видобутку руди в шахтах, а також шламових відвалів на "Криворіжсталі", "Запоріжсталі" та інших промислових підприємствах. Їх там мільйони тонн, і з цим щось треба робити ", - повідомив Олег.

Більше того, нардеп додав, що існує технологія переробки шламових відходів в дорожнє покриття.

"Саме цим зараз і займається пан Кияшко. Його напрацювання будуть представлені у вигляді методики для подальшого використання, в тому числі і для держпідприємства "Укравтодор"", - зазначив Бондаренко.

Нагадаємо, що Олена Зеленська вирішила виставити на аукціон свою преславуту жовте плаття, в якому вона була одягнена під час церемонії інтронізації японського імператора Нарухіто і яка наробила так багато шуму в мережі.

Як повідомляв портал Знай.ua, за питання забруднення території, нарешті, взялися і київські депутати.

Також портал Знай.ua писав, що Володимир Зеленський, президент України, разом з першою леді Оленою Зеленської прибув до Естонії з офіційним візитом.