Екснардеп від БПП Олександр Грановський погодився на пропозицію депутата Київоблради В'ячеслава Соболєва пройти поліграф у справі про вбивство його 3-річного сина. Політик зробив заяву на своїй Facebook-сторінці.

"Я приймаю пропозицію пройти перевірку на поліграфі, щоб як можна скоріше відсікти таку версію. Незважаючи на те, що Слава припустив, що я можу знати людей, причетних до цих жахливих подій, я зла не тримаю – впевнений, батькам приходять на думку навіть нісенітниці в ці хвилини. Я повністю поділяю їх горе", - написав Грановський.

Колишній нардеп повідомив, що вже зв'язався з близькою людиною Соболєва для перевірки на поліграфі. Також він висловив готовність відповісти на тему фінансування медійної атаки проти депутата Київоблради і своєї можливої участі в цьому.

Мне не знакомы чувства и состояние человека, который потерял ребенка. Очень надеюсь, что меня будут хоронить мои дети,...

Geplaatst door Александр Грановский op Woensdag 4 december 2019

Популярні новини зараз
Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Потім мати загиблої дитини і дружина В'ячеслава Соболєва Інна на своїй Facebook-сторінці висловилася: "З моменту нашої з чоловіком заяви щодо можливих замовників замаху я поспілкувалася тільки з однією людиною… Олександром Грановським. Я не слідчий, але серце матері все відчуває… Отже, я можу впевнено сказати, що він не причетний до нашого горя".

З моменту нашої з чоловіком заяви стосовно кола осіб, які можливо причетні до вбивства нашого сина, минуло кілька...

Geplaatst door Инна Соболева op Woensdag 4 december 2019

Нагадаємо, Вячеслав Соболєв зі своєю дружиною Інною в суді зробили гучну заяву про вбивство їхнього трирічного сина.

Як повідомляв портал Знай.uа, мати загиблого трирічного Сашка Соболєва зважилася на відчайдушний крок.

Також портал Знай.uа писав, що в поліції розповіли про карабін, з якого вбили сина депутата Соболєва.