У поліції показали зброю, з якої був убитий син депутата Київської обласної ради В'ячеслава Соболєва, трирічний Сашко. Трагедыя трапилась 1 грудня в центрі столиці.

Так, швидше за все куля була випущена саме з карабіна на американській платформі AR у калібр 7,62 мм з недорогим китайським оптичним прицілом XD Precision. Про це заявив директор Департаменту комунікацій МВС Артем Шевченко на своїй сторінці в Facebook.

Скріншот, фото facebook

Правоохоронці зазначили, що вилучена зброя скоро надійде для дослідження експертів.

За попередніми професійними висновками, даний карабін важко назвати високоточним саме для снайперської стрільби.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Замах на Соболєва, фото ЕРА
Замах на Соболєва, фото ЕРА

А тим часом у Києві поховали сина Соболєва, який загинув від кулі кілера.

замах на В'ячеслава Соболєва
замах на В'ячеслава Соболєва

"Схоже, організатори і виконавці не обтяжували себе пошуком цінних знарядь злочину і ретельним плануванням, а просто взяли перше, що потрапило під руку. Дешево, сердито і доступно", - йдеться у публікації.

Замах на Соболєва, фото Zaxid.net
Замах на Соболєва, фото Zaxid.net

Нагадаємо, раніше стало відомо про кілера 3-річного сина Соболєва.

Як повідомляв портал Знай.uа, у мережі з'явилися фотографії з камер відеоспостереження хостела, який передбачуваний вбивця трирічного хлопчика залишає через хвилину після пострілу.

Також портал Знай.uа писав, що поліцейським вдалося затримати двох підозрюваних у замаху на депутата В'ячеслава Соболєва і вбивстві його сина.