Президент США Дональд Трамп зробив гучну заяву щодо його адвоката Руді Джуліані. Так, за словами Трампа, під час свого візиту в Україну він знайшов "багато хорошої інформації". Про це він заявив на брифінгу журналістам, повідомляє "Голос Америки".

"Він тільки що повернувся і збирається підготувати звіт, здається, для генерального прокурора, Конгресу і Міністерства юстиції. Він каже, що знайшов багато хорошої інформації. Я не говорив з ним про цієї інформації, але як ви знаєте, Руді є одним з кращих борців зі злочинністю за останні 50 років", - сказав Трамп.

Рудольф Джуліані і Дональд Трамп
Рудольф Джуліані і Дональд Трамп

Як пише The New York Times, Джуліані відправився до Європи для збору документальних свідчень, які мають допомогти у справі про можливий імпічмент Трампа. Сама поїздка організована для зйомок документального серіалу, перші дві серії якого вже вийшли на американському кабельному каналі One America News або OAN.

Джо Байден
Джо Байден

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Варто зазначити, що у США можуть провести допит деяких впливових українських ексчиновників в ході справи про те, що українська сторона допомагала Дональду Трампу, президенту США, збирати компромат на свого головного ймовірного опонента на майбутніх президентських виборах — Джо Байдена.