Про деталі проекту розповів у Facebook Юрій Голик.

«Перед туром Світової серії регбі-7 в Дубаї, а це вже 50 років розвитку цього виду спорту в країні, на літаках однієї з кращих авіакомпаній світу Fly Emirates з'явилася фотографія гравця Національної Збірної України з регбі-7 Наталії Мазур», - написав Голик.

Робота стала результатом проекту Президента Федерації регбі Дніпропетровської області Дениса Давидова і власника Lustre Art Ігоря Дехі. Фотографував Станіслав Ведмідь.

За словами Давидова, старт проекту дав чемпіонат Європи з регбі-7, який пройшов в Дніпрі в 2018 році за підтримки Дніпропетровської обласної адміністрації, де Юрій Голик працював радником глави ОДА Валентина Резніченка.

Популярні новини зараз
Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

«Ми вирішили, що спорту не вистачає краси і фотографій. Вибрали двох дівчат, і я оплатив фотосесію. Ми не планували потрапити на літак. Але наш досвід роботи на результат створив прекрасні фотографії. І ось зараз плід цієї роботи красується на літаку Fly Emirates!», - коментує Давидов.

«Своїм спільним проектом ми хотіли довести, що ми можемо бути кращими в світі», - додав президент Федерації регбі Дніпропетровської області.

Раніше Юрій Голик презентував книгу «Безкінечність не для слабаків», де підсумував чотирирічний досвід роботи в Дніпропетровській ОДА та поділився секретами, як «хакнути» неповоротку бюрократичну систему.