Президент України Володимир Зеленський збирається розпочати діалог з окупованим Донбасом і для цього приїхати з делегацією в Луганськ і Донецьк.

Про це пище видання "Хвиля", посилаючись на інформацію Telegram-каналу "Легітимний".

Джерело телеграм-каналу повідомило, що в Офісі Президента нібито розглядають варіант відправки першої української делегації в окуповані російськими військами Донецьк і Луганськ в 2020 році.

Згідно з повідомленням Telegram-каналу, до цієї делегації нібито "увійдуть українські журналісти, політики, чиновники, міжнародні правозахисні організації, ОБСЄ і т. д. Також хочуть в цю делегацію включити тих, хто виїхав з Донецька і Луганська".

"Все це буде робити Офіс Президента.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Таким чином, хочуть показати початок національного діалогу між Україною та окупованим Донбасом.

Зеленський спільно з міжнародною делегацією політиків і чиновників, хоче відвідати Донецьк/Луганськ в 2020 році", — пише канал.

Нагадаємо, Зеленський розповість про підсумки "нормандської зустрічі" на ток-шоу "Право на владу".

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський прокоментував протести під стінами свого офісу

Також Знай.ua писав, Зеленський підписав Бюджет України на 2020 рік