Український президент Володимир Зеленський поділився думкою про нещодавні протести, які проходили в центрі української столиці під гаслами: "Ні капітуляції". Також акції проходили під стінами Офісу президента України.

Про це стало відомо завдяки заяві глави держави українським журналістам після завершення зустрічі "нормандської четвірки" у французькій столиці.

Президент України Володимир Зеленський спілкується з представниками ЗМІ стосовно результатів зустрічі у «Нормандському форматі».

Президент України Володимир Зеленський спілкується з представниками ЗМІ стосовно результатів зустрічі у «Нормандському форматі».

Geplaatst door Офіс Президента України op Maandag 9 december 2019

За словами президента, він спокійно ставиться до таких акцій, хоча вони "заважають працювати".

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Акція протесту "Ні - капітуляції" - Офіс Президента
Акція протесту "Ні - капітуляції" - Офіс Президента

"Ну акції і акції. Ви ж знаєте, у нас демократична країна. Там дуже багато акцій. До речі, я вже шкодую, що ми відкрили вулицю Банкову. Ну просто неможливо працювати – вони там кричать, гудуть", – сказав президент з посмішкою на обличчі.

Також президент заявив, що такі акції стають козирем в руках російської сторони на переговорах.

Нагадаємо, німці після візиту Зеленського до Парижу несподівано прокинулись: "Володар Кремля обманює нас".

Як повідомляв Знай.uа радник прем'єра Юрій Голік: "Дорожня галузь вже починає перетворюватися на локомотив економіки".

Знай.uа писав, Джокер злив чергове листування: куди йшли гроші Максима Микитася і як тиснули Кличка.