У четвер, 12 грудня, керівництво Міністерства внутрішніх справ на брифінгу заявив, що причетних до вбивства журналіста Павла Шеремета набагато більше, ніж двоє.

Ось так виглядає угруповання в повному зборі за версією слідства: Владислав та Інна Грищенко, Антоненко, Кузьменко і Дугар.

У своєму виступі Руслан Рябошапка зазначив, що вся країна має надію дізнатися, хто ж був замовником вбивства журналіста Павла Шеремета. Так стало зрозуміло, що відповідь на це питання країні доведеться почекати.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Слідом виступив Президент України Володимир Зеленський, який також висловив сподівання, що вся країна зможе дізнатися прізвища замовників гучного вбивства Павла Шеремета.

"Але є ще одне питання - хто замовник. Я впевнений, що на це питання обов'язково знайдеться відповідь в следущий раз. Це буде.. я дуже хочу вірити, що це вже буде третя, остання зустріч з приводу цієї гучної справи, вбивства павла Шеремета. Третя. Мені не хочеться, щоб це було таким "серіалом"... Як ми говорили - для нас це дуже пріоритетна справа. На жаль, таких справ у країні ще багато... Але я впевнений, що так міцне співробітництво, яке є між правоохоронними органами - воно нам обов'язково знайде висновки... І обов'язково всі злочинці будуть за ґратами. Це і є відповідь на питання - "для чого всі ми разом працюємо?", - зазначив Володимир Зеленський.