Митниця ось уже 4 місяці провалює план по наповненню бюджету. Це напряму пов'язано з тим, що її очолює ″хіпстер″ Максим Нефьодов.

Таку думку висловив блогер Ігор Лесєв у новому випуску своєї програми ″Не добрий ечір″.

Лесєв нагадав слухачам, як Нефьодов розповідав, що потрапив на свою посаду ″по sms розсилці″. Насправді ж, на дмку блогера, він очолив Державну митну службу завдяки лобіюванню ″соросівських структур″.

″Його соросівські структури проштовхнули на митницю. А це є ключовим напрямком у сфері поповнення бюджету. Шалені гроші, дикі потоки″, - вважає Лесєв.

Блогер зазначає, що ″митниця - це дуже специфічна тема″, де завжди присутні обман і розкрадання.

″Там завжди обман і злодійство. Завжди каламутна водичка. І той хто стверджує, що це припинить - той дурень і брехун. Це все одно, як пообіцяти побудувати суспільство, в якому не буде злочинів″, - каже Лесев.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

В той же час він зазнаяає, шо Нефьодов зовсім не дурень, а ″дуже навіть спритний щурик″.

Саме він запустив програму по тендерним закупівлям ″Прозорро″ і, як стверджує Лесєв, ″бере собі відсоток від тендерних угод″.

″А на митниці він тепер запускає нову мульку - називається ″Електронна митниця″.
Там та ж схема, що і в Прозорро. Щоб зайти на головну сторінку програми, треба пройти реєстрацію на приватних дилерських майданчиках. А це відбувається за гроші. І там вже закладено відсоток Нефедова″, - зазначає Лесєв.

У той же час, митниця ось уже 4 місяці провалює план по наповненню бюджету, підкреслює Лесєв.