У Авакова отримали інформацію, що нібито проти правоохоронців з боку праворадикальних сил може бути застосовано вогнепальну зброю.

У вівторок, 17 грудня під Верховною Радою в Києві сталися сутички під час мітингу проти ухвалення закону про ринок землі. Представники ″Нацкорпусу″ хотіли встановити намети перед будівлею парламенту, однак поліцейські спецпризначення завадили їм це зробити. Внаслідок сутичок між протестувальниками та правоохоронцями постраждали 17 чоловік, двоє з них госпіталізували. Поліцейські затримали 26 протестувальників. З'явилась також інформація про одного загиблого.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Після цих подій в МВС отримали інформацію про те, що проти правоохоронців з боку праворадикальних сил з метою провокації може бути застосовано вогнепальну зброю.

Про це пише один із Telegram-каналів.

Зазначається, що інформація отримана від надійного джерела. У зв'язку з цим на дахах будівель в районі сутичок поліції з протестувальниками виставлено оперативні групи спецназу, в тому числі і снайперів.

Ситуація загрожує стати непередбачуваною.

Нагадаємо, під Верховною Радою під час мітингу проти ухвалення закону про ринок землі через травми, нанесені правоохоронцями, помер один з протестувальників.

Як повідомляв портал Знай.ua, мітингувальники під Радою перекрили центр Києва

Також Знай.ua писав, территорию під парламентом заполонили українці, які вийшли на протест проти продажу землі.