Колишній Генеральний прокурор України Юрій Луценко гучно відзначив свій день народження. Свої 55 років він святкував у елітному італійському ресторані Vino e Cucina у центрі Києва.

Заклад спеціально для святкування повністю закрили, хоча ніколи такого не роблять, повідомляють Схеми.

Відзначається, що цей ресторан належить столичному бізнесмену, у минулому раднику глави АП Бориса Ложкіна Михайлу Бейліну. Нині НАБУ і САП підозрюють Бейліна в участі в корупційній схемі на "Укрзалізниці", якою нанесли збитків мінімум на 20 мільйонів гривень.

День народження Юрія Луценка, Схеми
День народження Юрія Луценка, Схеми

День народження Юрія Луценка, Схеми
День народження Юрія Луценка, Схеми

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Серед гостей помітили цілу низку колишніх підлеглих Юрія Луценка. Зокрема, на свято потрапили донедавна прокурор Києва Роман Говда, екскерівник Генінспекції Генпрокуратури Володимир Уваров, колишній начальник управління нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних провадженнях ГПУ В‘ячеслав Свірець, ексначальник департаменту інформаційних технологій, документального та матеріально-технічного забезпечення Генпрокуратури Костянтин Моргун.

День народження Юрія Луценка, Схеми
День народження Юрія Луценка, Схеми

День народження Юрія Луценка, Схеми
День народження Юрія Луценка, Схеми

А також на дні народженні був колишній начальник департаменту підтримання державного обвинувачення та представництва інтересів громадянина або держави в судах ГПУ Сергій Тимченко та Валерій Романов, який до вересня цього року очолював прокуратуру Запорізької області, а в листопаді отримав посаду начальника відділу нагляду за додержанням законів органами фіскальної служби управління нагляду у кримінальному провадженні прокуратури Запорізької області.

Також, за даними "Схем" на день народження Луценка завітали: колишній президент Петро Порошенко, міський голова Києва Віталій Кличко, бізнесмен Ігор Суркіс та його брат, нині депутат від ОПЗЖ Григорій Суркіс (обидва фігуранти розслідування НАБУ про розкрадання в сфері державної енергетики), екснардеп від "Блоку Петра Порошенка" та політтехнолог Порошенка Ігор Гринів, колишній начальник Управління державної охорони Валерій Гелетей.

Нагадаємо, Луценки готові сказати політиці "прощавай": що робитиме ексгенпрокурор з дружиною, собакою і котом.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленського та "слуг народу" попередили про підступні плани Путіна: "Під загрозою чотири області".

Також портал Знай.uа писав, що Раду суттєво скоротять: скільки нардепів вже можуть збирати портфелі.