На мітингу проти ринку землі під Верховною Радою в Києві ледь не побилися голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія і лідер "Національного корпусу" Андрій Білецький. Про це повідомляють Вести. Так, стало відомо, що народний депутат Арахамія вийшов до людей на мітинг, і відразу ж до нього підійшов Білецький, який почав звинувачувати владу в розгоні мітингувальників напередодні. Між чоловіками спалахнула словесна перепалка, але до бійки не дійшло.

На відео, яке потрапило в мережу можна почути, що Арахамія і Білецький сперечаються про те, чий Аваков. Зокрема, нардеп звинуватив лідера "Нацкорпусу" у зв'язках з главою МВС Арсеном Аваковим, а Білецький це всіляко заперечував. "Кожен з вас нацькував ментів! Це ваш міністр внутрішніх справ, це ви його вибрали", - заявив Білецький. Арахамія відповів: "Я взагалі не маю відношення до ментів. У тебе з Арсеном Борисовичем відносини в 10 разів краще, ніж у мене. Тобто ти зараз кажеш, що не маєш ніякого відношення до міністра внутрішніх справ?". Лідер "Нацкорпусу" це спростував, не стримуючи емоцій.

Нагадаємо, Дубінський пояснив, кому найбільш вигідно відкриття ринку землі в Україні.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у мережі з'явилися фотографії силового розгону протестувальників під Верховною Радою.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Зеленський виступив з терміновою заявою з мітингів.