Сьогодні народний депутат від фракції “Слуга народу” Микола Тищенко розпочав робочий день з того, що привітав колег із святом Святого Миколая.

Тищенко розклав на робочих місцях народних обранців подарунки — кожному колезі він подарував вітальну листівку та шоколадний батончик. У соціальних мережах світлини, які зробив фотограф Ян Доброносов, викликали веселе обговорення.

Ніколайчик вже поклав депутатам солодощі)

Geplaatst door Yan Dobronosov op Woensdag 18 december 2019

“Мабуть не на такі подарунки вони очікували”, “Проштрафився напевне десь”, “На цей раз конвертів не буде”, - написали користувачі в обговоренні під світлинами.

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Нагадуємо, що дружина президента Володимира Зеленського Олена Зеленська днями побувала з робочим візитом у Черкаській області, де перевірила харчування в декількох місцевих школах.

Як повідомляв Знай.uа, відома фітнес-активістка роздяглася для обкладинки Vogue: кадри, які обпалюють.

Також Знай.uа писав про те, що Зеленському на недосконалість земельного закону вказав власний батько.