Колишній президент України Леонід Кучма зробив гучну заяву стосовно глави Російської Федерації Володимира Путіна. Так. Він розповів, що під час зустрічі в Мінську не вдалося домовитися щодо обміну "всіх на всіх". Про це стало відомо зі Facebook-сторінки прес-секретарки екс-лідера держави Дарки Оліфер.

"Нам би хотілось мати результати набагато кращі, ніж маємо. Але, з урахуванням зустрічі лідерів Франції, Німеччини, РФ і президента Зеленського в Парижі, серед усіх проблем ситуації на Донбасі на першому місці для нас були питання безпеки і проблема звільнення незаконно затриманих осіб", - йдеться в повідомленні.

Леонід Кучма
Леонід Кучма

Окрім цього, він додав, що процес переговорів триває і надалі.

"Нам не вдалося досягти того, чого хотілося. Не буду вдаватись в подробиці і не хочу кидати на когось звинувачення - переговорний процес триває. Ми сьогодні зустрілись у президента, поговорили про результати, щойно я переговорив і з Гризловим", - підсумував політик.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Нагадаємо, обмін полоненими з Росією: Пристайко зробив тривожну заяву про "всіх на всіх"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Зеленський не говорив з Путіним про Крим на "нормандському саміті": українцям розкрили причини

Також "Знай.ua" писав, що в'язні Кремля скоро повернуться в Україну: стали відомі деталі нового обміну полоненими