Українці почали більше довіряти президенту Володимиру Зеленському. За останні два тижні рівень задоволеності роботою глави держави зріс з 53 до 62%, а незадоволення – зменшився з 33 до 25%.

Про це свідчать результати опитування соціологічної групи "Рейтинг", яка опитала 2500 повнолітніх мешканців України.

Таким чином, 41% сказали, що у діях глави держави успіхів та поразок було порівну. І лише 14% зазначили, що у його роботі переважали невдачі. 40% опитаних вважають, що країна рухається у правильному напрямку, 38% – у неправильному, 22% – не змогли оцінити. Показники повернулися на рівень, якими вони були у жовтні.

Результати опитування групи "Рейтинг"
Результати опитування групи "Рейтинг"

Результати опитування групи "Рейтинг"
Результати опитування групи "Рейтинг"

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

"Рейтинг" також склала рівень довіри українців до окремих політиків — його очолив Володимир Зеленський. Йому довіряють 67% опитаних і не довіряють 25%.

Далі йдуть спікер Ради Дмитро Разумков (28% і 44% відповідно) і лідер "Голосу" Святослав Вакарчук (28% і 59%), співголова "ОПЗЖ" Юрій Бойко (23% і 58%), прем’єр Олексій Гончарук (22% і 44%) та лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко (19% і 74%).

Зеленський, фото з вільних джерел
Зеленський, фото з вільних джерел

Зазначимо, що опитування проводили у період з 13 по 17 грудня. Учасників опитували шляхом особистого формалізованого інтерв’ю (face-to-face). Помилка репрезентативності дослідження становить не більше 2,0%.

Нагадаємо, Зеленський не говорив з Путіним про Крим на "нормандському саміті": українцям розкрили причини.

Як повідомляв портал Знай.uа, Пальчевський показав Зеленському схему припинення вогню на Донбасі: відео.

Також портал Знай.uа писав, що крилаті фрази Зеленського ожили у мультфільмі "Король Віслюк".