Відомий український журналіст, бізнесмен і політичний експерт Андрій Пальчевський прокоментував ситуацію з президентством і конфліктом на Донбасі. Відповідне інтерв'ю він дав виданню Politeka.

"найбільша кількість людей підтримують замороження конфлікту на Донбасі. На жаль для тих, хто там живе, він заморозиться, але як він заморозиться? Не вирішувати питання кардинально – це теж рішення питання. Як показує досвід, ніщо так не постійно, як тимчасове", - зазначає Пальчевський.

Це стосується саме тимчасово окупованих територій, на думку експерта.

Андрій Пальчевський, скріншот з відео
Андрій Пальчевський, скріншот з відео

"Я думаю, що конфлікт скоріше всього як хвороба буде переведений з гострою в хронічну стадію. Крим, звичайно, ніхто не віддасть. Якщо б у нас була така армія, як в Росії, яка була розвалена Януковичем і не тільки", - зазначає він.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Пальчевський впевнений, що така плутанина буде тривати до певного моменту.

"Я вам скажу скільки це може тривати. Поки ми не скасуємо інститут президентства. Ми не можемо мати президента в тому вигляді, в якому маємо. Це ми штангу даємо, не народ обирає гіршого, це вибір, який зроблений в рамках існуючої політичної системи, не дає нам знайти кращого людини. І кожен президент стає гарантом конституції, а джерелом повної влади", - розповідає він.

Нагадаємо, Пальчевський оцінив зустріч Зеленського з Путіним, висновок однозначний.

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський назвав головну умову посадки екс-президента.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський оцінив зустріч Зеленського з Путіним, висновок однозначний.