Президент Володимир Зеленський прокоментував провал голосування за законопроект щодо легалізації грального бізнесу.

На своїй офіційній сторінці у Facebook Зеленський натякнув на те, що знає, хто може стояти за цим провалом.

Вчора Верховна Рада провалила ухвалення закону про легалізацію грального бізнесу. Ми знаємо, хто за цим стоїть. Не...

Geplaatst door Володимир Зеленський op Vrijdag 20 december 2019

“Не хочете грати за прозорими правилами? Не хочете працювати цивілізовано і платити в бюджет? Що ж, давайте по-іншому. Відсьогодні негайно закриваємо всі гральні зали. Думай...те.”, - написав Зеленський.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадуємо, що, згідно із соціологічними дослідженнями, майже 60% українців категорично проти легалізації грального бізнесу.

Раніше “Знай.ua” писав про те, що, на думку ряду експертів, урядовий закон №2235 щодо азартних ігор знищить класичну лотерею в Україні.

Також “Знай.ua” інформував про те, експерт Українського інституту майбутнього Олександр Чебаненко заявив, що урядовий законопроект про легалізацію грального бізнесу №2285 створює умови для стимулювання високоризикових азартних ігор, таких як букмекерство і онлайн ставок, які, звичайно, більш прибуткові, але одночасно і найбільш шкідливі з точки зору адиктивності (залежності) гравців.