У 2019 році перша леді України Олена Зеленська стала однією з найбільш обговорюваних персон в країні. Українці постійно оцінювали образи Олени Зеленської, багато з яких заслужили на схвальні відгуки щодо смаку дружини президента, розуміння доречності ситуації та відповідності першої леді її високого положення.

Перша леді країни повинна бути уособленням доцільності, помірності, краси й стилю. Варто зазначити, що дружина Володимира Зеленського непогано справляється з новими завданнями у тому числі з точки зору моди й естетики.

Найкращі образи Олени Зеленської у 2019 році

Олена Зеленська
Олена Зеленська

У день першого туру президентських виборів Олена Зеленська супроводжувала чоловіка на виборчій дільниці в червоному костюмі, що складається з піджака оверсайз і укорочених штанів. Багато стилісти відзначили, що колір вибрано не випадково, а в якості символу перемоги її чоловіка. На думку модних експертів, усі відтінки червоного дуже йдуть першої леді України. Вони підкреслюють її тендітну фігуру і натуральну красу.

Олена і Володимир Зеленські
Олена і Володимир Зеленські

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Чимало українців запам'ятали образ Олени Зеленської на інавгурації чоловіка. Для церемонії вона обрала елегантний білий костюм з кейпом і ефектною вишивкою ручної роботи на спині. Модні експерти в один голос заявили, що образ підібраний доречно і символізує чистоту й елегантність. Більш того, комплект успадковував всі модні тенденції сезону.

Олена Зеленська, Instagram
Олена Зеленська, Instagram

Для першого закордонного візиту Олена Зеленська вибрала брючний костюм дизайнера Юлії Богдан і її бренду SIX, створеного у 2017 році. Цей костюм можна придбати на сайті бренду, однак для Олени Зеленської її пошили по її замірам. Лаконічний кежуал-образ для візиту в столицю Бельгії перша леді доповнила сумкою бренду Staud.

Олена Зеленська, Paul Bellaart
Олена Зеленська, Paul Bellaart

Олена Зеленська, Paul Bellaart
Олена Зеленська, Paul Bellaart

Олена Зеленська стала героїнею грудневого випуску українського Vogue й взяла участь у стильні фотосесії. Її образ полонив серця мільйонів.

Нагадаємо, Зеленський не говорив з Путіним про Крим на "нормандському саміті": українцям розкрили причини.

Як повідомляв портал Знай.uа, Пальчевський показав Зеленському схему припинення вогню на Донбасі: відео.

Також портал Знай.uа писав, що крилаті фрази Зеленського ожили у мультфільмі "Король Віслюк".