Частина мешканців Росії завідує розвитку України під час президенства Володимира Зеленського. А багато американців вважають його, гідним суперником для глави РФ Володимира Путіна, пише іноземне видання Bloomberg Opinion.

Як відзначається, для чималої кількості американців президент України Володимир Зеленський став не тільки одним із героїв в драмі імпічменту Трампа, а й реальною загрозою для російського лідера Володимира Путіна. Так, стверджується, що навіть у Росії деякі мешканці це починають визнавати.

Путін на великій прес-конференції, фото з вільних джерел
Путін на великій прес-конференції, фото з вільних джерел

До прикладу, за даними російської пошукової системи Яндекс українські вибори були найпопулярнішою подією 2019 року у країні Путіна, а Зеленський був найцікавішою особистістю.

Зеленський, фото - 24 канал
Зеленський, фото - 24 канал

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Окрім цього, й рівень довіри у сусідній держав до президента України значно більший ніж до інших політиків. Наразі ж той факт, що така людина, як Зеленський, зміг стати президентом в сусідній пострадянській країні, наштовхнула росіян на роздуми стосовно Путіна. Адже вони настільки довго жили при ньому, що не можуть уявити іншого президента на чолі Росії. Щоправда, наразі, як підкреслюється, ці ілюзії рухнули.

Нагадаємо, Зеленський не говорив з Путіним про Крим на "нормандському саміті": українцям розкрили причини.

Як повідомляв портал Знай.uа, страх Путіна перед НАТО висміяли в карикатурі.

Також портал Знай.uа писав, що крилаті фрази Зеленського ожили у мультфільмі "Король Віслюк".