Понад п'ять тисяч гральних закладів на теренах держави вже завершили свою роботу. Відповідну заяву зробив прем'єр-міністр України Олексій Гончарук у власному Telegram-каналі.

"Станом на зараз співробітники Нацполіції зупинили роботу понад 5300 гральних закладів у всіх регіонах України. Вилучено обладнання приблизно на 50 мільйонів гривень. Наразі залучено 715 мобільних груп зі складу працівників слідчих підрозділів, а також Департаменту стратегічних розслідувань", - йдеться в повідомленні.

Гральний бізнес
Гральний бізнес

Також прем'єр-міністр додав, що наразі СБУ вже встановили, які гральні заклади "кришують" правоохоронці.

"За дорученням Президента співробітники СБУ встановили, де саме функціонують підпільні казино та гральні заклади, які "кришують" правоохоронці. Відбуваються обшуки. Розпочато низку кримінальних проваджень. Триває досудове слідство.", - написав Гончарук.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадуємо, що, згідно із соціологічними дослідженнями, майже 60% українців категорично проти легалізації грального бізнесу.

Раніше “Знай.ua” писав про те, що, на думку ряду експертів, урядовий закон №2235 щодо азартних ігор знищить класичну лотерею в Україні.

Також “Знай.ua” інформував про те, експерт Українського інституту майбутнього Олександр Чебаненко заявив, що урядовий законопроект про легалізацію грального бізнесу №2285 створює умови для стимулювання високоризикових азартних ігор, таких як букмекерство і онлайн ставок, які, звичайно, більш прибуткові, але одночасно і найбільш шкідливі з точки зору залежності гравців.